Epoxy betonvloeren plaatsen in Gent en omgeving


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Epoxy betonvloeren plaatsen Gent

Een epoxyvloer zie je steeds vaker in woningen. Dat is begrijpelijk, want een epoxy vloer is naadloos, makkelijk schoon te houden en hygiënisch. Een epoxy vloer is beschikbaar in vrijwel elke gewenste kleur. Bijzonder trendy en stijlvol zijn epoxy vloeren in betonlook. Je hebt dan de stoere uitstraling van beton, maar niet de nadelen. Echt beton trekt bijvoorbeeld sneller stof aan. Ben je op zoek naar een specialist die epoxy betonvloeren kan plaatsen in Gent of omgeving? Gietvloeren Tom voorziet jouw woning graag van een exclusieve epoxy betonlook vloer. Epoxy betonvloeren plaatsen wij in heel Oost-Vlaanderen.

Wil je een gietvloer in betonlook?

Epoxy betonvloeren plaatsen laten plaatsen door onze expert uit Gent

Wat is epoxy eigenlijk? Simpel gesteld is het een twee-componentenmateriaal op basis van aardolie. Je kunt hier nog componenten aan toevoegen: wat je bijvoorbeeld vaak ziet is toevoeging van een speciaal ingrediënt waardoor de vloer stroever wordt. Zo verminder je het risico op uitglijden aanzienlijk. Epoxy kan ook prima als coating op wanden en trappen.

De voordelen van het plaatsen van epoxy betonvloeren

Epoxy betonvloeren plaatsen in Gent en de ruime omgeving Oost-Vlaanderen kent voor Gietvloeren Tom geen geheimen meer. Het is prettig werken met epoxy omdat het materiaal een aantal praktische eigenschappen heeft:

  • De epoxy vloer is geheel naadloos, wat een ruimtelijk effect geeft. Een ruimte met een epoxy vloer lijkt daardoor vaak groter.
  • De vloer kan in vrijwel alle kleuren worden opgeleverd.
  • De vloer is makkelijk schoon te houden, vooral omdat een epoxy vloer nauwelijks stof aantrekt.
  • Je hebt met epoxy veel toepassingsmogelijkheden, doordat je er makkelijk componenten aan kunt toevoegen.
gietvloeren living
badkamer gietvloer

Laat jouw droomvloer aanleggen

Een epoxy betonvloer plaatsen doe je niet zomaar. Het vraagt om de juiste kennis, ervaring en vakmanschap. Dé specialist om jouw epoxy beton vloer te plaatsen in Gent en heel Oost-Vlaanderen vind je in Lochristi: Gietvloeren Tom zet graag al hun kennis en ervaring in om jouw droomvloer aan te leggen.

Wat je van Gietvloeren Tom mag verwachten:

  • Wij werken niet met tussenpersonen, dus je hebt altijd rechtstreeks contact. Je regelt alles van A tot Z direct met ons. Zo weet je op elk moment waar je aan toe bent.
  • Wij maken een ruimte graag exclusief, met een prachtige, strakke epoxy betonlook vloer waar je heel veel jaren plezier van hebt.

Neem contact op!

Zoek je een specialist om epoxy betonvloeren te plaatsen in Gent of omgeving? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je en bezorgen je graag een offerte op maat. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

Wandbekleding betonlook plaatsen | Gietvloer betonlook Lochristi

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button