Gietvloerrenovatie in Gent en omgeving


Home » Gietvloerrenovatie Gent

Ben je op zoek naar een specialist in gietvloerrenovatie in de omgeving van Gent? Dan kan je terecht bij Gietvloeren Tom voor een vlotte renovatie van jouw vloeren. Heb je al een gietvloer en moet heeft deze een renovatie nodig of wil je juist overschakelen van een ander type vloer naar een gietvloer? Bij ons bedrijf in Lochristi, nabij Gent, is het allemaal mogelijk!


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je graag een gietvloerrenovatie?

badkamer gietvloer

Gietvloerrenovatie op maat van jouw noden

De renovatie van vloeren vraagt om een professionele aanpak, en dat is precies waarvoor u bij ons bedrijf terecht kunt. Wanneer een renovatie van gietvloeren niet deskundig wordt uitgevoerd, kan de schade zelfs verergeren. Schakel daarom bij schade altijd een expert in. Gietvloeren Tom heeft als aannemer van gietvloeren de kennis en ervaring in huis om de renovatie van jouw gietvloer professioneel uit te voeren. Samen met jou bekijken we de schade en komen we tot een oplossing. Renovatie kan op de volgende manieren:

  • Nieuw stuk plaatsen: gaat het om een plaatselijke beschadiging, zoals een scheur? In dat geval kunnen we dit herstellen door het betreffende stuk uit de gietvloer te verwijderen. Deze plek vullen we weer op. Vervolgens herstellen we de eenheid van de vloer door een nieuw laagje coating aan te brengen.
  • Coating aanbrengen: is de vloer versleten door intensief gebruik, dan kunnen we deze opnieuw coaten met epoxy. Je kunt dan ook een nieuwe kleur kiezen.

Bij iedere renovatie van jouw vloeren zorgen we in ieder geval voor een nauwkeurige, vakkundige aanpak. Zo geniet jij binnen de kortste keren weer van een nieuwe vloer.

Neem contact met ons op!

Ben je op zoek naar een specialist in gietvloerrenovatie? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je en maken graag een offerte op voor de renovatie van jouw gietvloer. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button