Gietvloerrenovatie in Gent en omgeving


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Gietvloerrenovatie Gent

Een gietvloer is duurzaam en gaat doorgaans lang mee. Het kan in de loop der jaren gebeuren dat de vloer beschadigd raakt, en dat een renovatie van uw vloeren in uw woning in regio Lochrist zich opdringt. Je hoeft dan niet altijd de hele vloer te vervangen: vaak is reparatie mogelijk. Heb jij een gietvloer met schade? Gietvloeren Tom, gietvloerrenovatiespecialist in Lochristi, nabij Gent, helpt je er graag mee. Onze kennis en ervaring op het gebied van gietvloeren zetten we graag in om jouw vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

Wil je een gietvloer in betonlook?

Gietvloerrenovatie en vloerreparatie van betonvloeren in Gent

De renovatie van vloeren vraagt om een professionele aanpak, en dat is precies waarvoor u bij ons bedrijf in Lochristi terecht kunt. Wanneer een renovatie van gietvloeren niet deskundig wordt uitgevoerd, kan de schade zelfs verergeren. Schakel daarom bij schade altijd een specialist in. Gietvloeren Tom heeft als specialist in gietvloerrenovatie voor de regio Gent en omgeving de kennis en ervaring in huis om jouw gietvloer weer net zo mooi als voorheen te maken. Samen met jou bekijken we de schade en komen we tot een oplossing. Renovatie kan op de volgende manieren:

  • Nieuw stuk plaatsen: gaat het om een plaatselijke beschadiging, zoals een scheur? In dat geval kunnen we dit herstellen door het betreffende stuk uit de gietvloer te verwijderen. Deze plek vullen we weer op. Vervolgens herstellen we de eenheid van de vloer door een nieuw laagje coating aan te brengen.
  • Coating aanbrengen: is de vloer versleten door intensief gebruik, dan kunnen we deze opnieuw coaten. Je kunt dan ook een nieuwe kleur kiezen.
  • Nieuwe toplaag: bij minder ernstige slijtage kan het voldoende zijn om alleen een nieuwe toplaag aan te brengen. Dat is voordeliger dan nieuwe coating en je vloer kan weer jaren mee.
gietvloeren living
badkamer gietvloer

Reparatie van betonvloeren

Beton is één van de sterkste materialen, maar ook een betonvloer heeft wel eens onderhoud of reparatie nodig. Zoek je een specialist voor vloerreparatie van betonvloeren in Gent of directe omgeving? Neem contact op met Gietvloeren Tom. We zetten graag onze kennis en ervaring in om jouw betonnen vloer te herstellen. Gietvloeren Tom heeft al tal van projecten op het gebied van gietvloerrenovatie in Gent en omgeving tot een goed einde gebracht.

Neem contact op!

Ben je op zoek naar een specialist in betonvloer of gietvloerrenovatie in Gent of omgeving? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

Aannemer gietvloeren Gent | Vloercoating epoxy plaatsen

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button