Je ervaring met een vloer van polyurethaan


Home » Polyurethaan vloer ervaring

Als je kiest voor polyurethaan voor je vloer, ben je zeker van een goede ervaring. Er zijn namelijk enorm veel voordelen verbonden aan dit type vloer, zeker wanneer je het plaatsen ervan over laat aan een specialist. Reken daarom op de hulp van Gietvloeren Tom, uit Lochristi.


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een vloer van polyurethaan?

renovatie met gietvloeren in lochristi

Een positieve ervaring wanneer je kiest voor een vloer van polyurethaan

Polyurethaan is het perfecte materiaal voor een gietvloer en zorgt ongetwijfeld voor een positieve ervaring. Indien je een duurzame vloer zoekt, is dit type het meest geschikte materiaal. Gietvloeren in polyurethaan zijn namelijk krasvast en hebben weinig onderhoud nodig. Bovendien zijn er geen voegen of naden, waardoor er minder snel vuil ophoopt. Daarnaast is dit type ook volledig uv-bestendig waardoor deze niet kan verkleuren. Heb je snel koude voeten? Dat is geen probleem! Een gietvloer is perfect te combineren met vloerverwarming!

Kies voor onze service

Ga voor een positieve ervaring en kies voor een vloer in polyurethaan! Wil je graag dat we eens langskomen om alles op te meten en te bespreken? Bel dan vandaag nog naar +32 473 498 139 of stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be. Wij maken graag een offerte op maat voor je op nadat we zijn langsgeweest.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button