Renovatie van een trap in Oost-Vlaanderen


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Een trap is vaak een van de meest gebruikte delen van een gebouw. Een mooie uitstraling is belangrijk, maar veiligheid is ook essentieel. Kan jouw trap wel een upgrade gebruiken, en wil jij een prachtig gerenoveerde én veilige trap in jouw woning of bedrijfspand? Ben je hiervoor op zoek naar een specialist voor de renovatie van jouw trap, in Oost-Vlaanderen? Gietvloeren Tom maakt graag van jouw trap een veilige, stijlvolle eyecatcher.

Wil je een gietvloer in betonlook?

Naadloze overgang tussen etages

Het renoveren van trappen kan op veel verschillende manieren. Gietvloeren Tom is specialist in gietvloeren, in de materialen polyurethaan en epoxy. Deze materialen zijn naast vloeren en wanden ook perfect aan te brengen op trappen.

Epoxy of polyurethaan op de trap heeft een groot aantal voordelen, zoals:

  • Prettig om op te lopen doordat deze materialen licht elastisch is.
  • Minder contactgeluid doordat een gietvloer enigszins geluiddempend werkt.
  • Doordat het materiaal geheel naadloos is, krijgen vuil en stof nauwelijks een kans.
  • De trap is makkelijk schoon te houden en heeft geen specialistisch onderhoud nodig.
  • Een gietvloer op de trap is duurzaam, sterk en gaat jarenlang mee.
gietvloeren living
badkamer gietvloer

Geheel naadloze overgang van de ene etage naar de andere

Gietvloeren zijn geheel naadloos en vormen daardoor één groot strak en vlak geheel. Dit effect wordt versterkt als je ook de trap van een gietvloer voorziet. De overgang tussen etages is dan geheel naadloos. Daarnaast staat het ook simpelweg erg mooi en stijlvol. Zoek je een specialist voor de renovatie van jouw trap, in Oost-Vlaanderen? Neem contact op met Gietvloeren Tom, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Slijtvast en kleurrijk

Als je jouw trap laat renoveren wil je natuurlijk dat deze er weer een hele tijd tegenaan kan. Een trap renoveren met epoxy of polyurethaan heeft als belangrijk voordeel dat beide sterk en slijtvast zijn. Vooral voor trappen is dit belangrijk, omdat ze nu eenmaal een van de meest gebruikte onderdelen van vrijwel elk gebouw zijn. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van renovatie van je trap en woon je in Oost-Vlaanderen? Neem contact op met Gietvloeren Tom, wij hebben al heel wat traprenovaties succesvol opgeleverd.

Vraag naar meer informatie

Ben je op zoek naar een specialist voor de renovatie van jouw trap in Oost-Vlaanderen? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

PU gietvloer betonlook Lochristi | Vernieuwen van wanden Lochristi 

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button