‚ÄčRenoveren van wanden in Oost-Vlaanderen


Home » Vernieuwen van wanden Lochristi

Ben je op zoek naar een specialist voor het renoveren van wanden in Oost-Vlaanderen? Dan is Gietvloeren Tom jouw partner. Ons bedrijf in Lochristi, nabij Gent, beschikt over de nodige expertise en ervaring en zorgt telkens weer voor op maat gemaakte renovaties. Ontdek de mogelijkheden en geef je wensen door!


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je wanden laten renoveren?

Laat het renoveren van wanden aan ons over

Voor het bekleden en renoveren van wanden of vloeren bieden we verschillende mogelijkheden aan. Zo kan je in de eerste plaats kiezen voor polyurethaan voor je wand of vloer. Daarnaast kan je kiezen voor een coating met epoxy. Beide zijn sterke en duurzame materialen. Daarnaast zijn deze wanden geheel naadloos indien je kiest voor een van deze materialen. Daardoor wordt er een niet alleen luxueuze, maar ook een kalmerende uitstraling opgewekt. Laat je jouw wanden renoveren door ons, dan heb je altijd de volgende voordelen:

  • Onze wanden passen in vrijwel alle woonstijlen: industrieel, modern, klassiek, landelijk en nog veel meer.
  • We hebben vele kleuren beschikbaar.
  • Doordat het materiaal geheel naadloos is, krijgt vuil en stof nauwelijks een kans.
  • Makkelijk netjes te houden, de wanden hebben geen specialistisch onderhoud nodig.
  • Beide materialen zijn duurzaam, sterk en gaan jarenlang mee.

De combinatie van een bijzondere uitstraling en praktische eigenschappen maken deze materialen zeer geschikt voor het renoveren van wanden.

gietvloeren living

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Zoek jij een specialist voor het vernieuwen van wanden? Neem contact op met Gietvloeren Tom. Wil je dat je hele ruimte perfect in elkaar overvloeit? Dan kan je bij ons ook je terrecht voor een gietvloerrenovatie. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Stuur daarvoor een e-mail naar info@gietvloerentom.be of bel naar +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button