Vernieuwen van wanden in Lochristi


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Vernieuwen van wanden Lochristi

Ben je pas verhuisd, of wil je jouw woning vernieuwen? Wil je bijvoorbeeld de wanden laten vernieuwen, in de woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer? Gietvloeren Tom is specialist in het vernieuwen van wanden. Wij zijn gevestigd in Lochristi, met als werkgebied Oost-Vlaanderen. We zetten onze kennis en ervaring graag in om jouw interieur van stijlvolle, exclusieve wanden te voorzien.

Wil je een gietvloer in betonlook?

Renoveren van wanden in Lochristi te Oost-Vlaanderen

Voor het bekleden en renoveren van wanden, trappen en vloeren gebruiken wij de materialen polyurethaan en epoxy. Beide zijn sterke en duurzame materialen met een mooie, zelfs luxueuze uitstraling. Laat je jouw wanden renoveren door Gietvloeren Tom dan heb je altijd de volgende voordelen:

  • Onze wanden passen in vrijwel alle woonstijlen: industrieel, modern, klassiek, landelijk en nog veel meer.
  • In vele kleuren beschikbaar.
  • Doordat het materiaal geheel naadloos is, krijgt vuil en stof nauwelijks een kans.
  • Makkelijk netjes te houden, de wanden hebben geen specialistisch onderhoud nodig.
  • Beide materialen zijn duurzaam, sterk en gaan jarenlang mee.

De combinatie van een bijzondere uitstraling en praktische eigenschappen maken polyurethaan en epoxy zeer geschikt als wandafwerking. Net als voor gietvloeren van dit materiaal geldt ook voor wanden dat ze een ruimtelijke en stijlvolle uitstraling geven.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

Creëer een natuurlijke verbinding

Een van de mooie eigenschappen van zowel polyurethaan als epoxy is dat het bijdraagt aan een gevoel van ruimtelijkheid. Wil jij je woning of bedrijfspand vernieuwen, zodat je interieur een stijlvolle upgrade krijgt en weer jaren kan meegaan? Voor het renoveren van wanden in de regio Oost-Vlaanderen kun je terecht bij Gietvloeren Tom. Wij gaan geen enkele uitdaging op het gebied van het vernieuwen van wanden in Lochristi, Gent of andere plaatsen in Oost-Vlaanderen uit de weg.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Zoek jij een specialist voor het vernieuwen van wanden in Lochristi of omgeving? Neem contact op met Gietvloeren Tom, jouw vakman voor het vernieuwen van wanden in Lochristi, Gent en heel Oost-Vlaanderen. We bespreken graag de mogelijkheden met je. Stuur daarvoor een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

PU gietvloer betonlook Lochristi | Renoveren trap Oost-Vlaanderen 

Vul hier het contact formulier in

Bel nu
Route