Wandbekleding in betonlook plaatsen


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Wandbekleding betonlook plaatsen

Ben je pas verhuisd, of wil je jouw woning vernieuwen? Zoek je een nieuwe, stijlvolle afwerking van de wanden, in bijvoorbeeld je woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer? Maak je woondromen werkelijkheid met wandbekleding in betonlook. Door wandbekleding of gietwanden in betonlook te plaatsen in je woning in Gent en omgeving, creëer je een unieke en sfeervolle uitstraling in elke ruimte. Gietvloeren Tom uit Lochristi, nabij Gent, helpt je hier graag bij.

Wil je een gietvloer in betonlook?

De voordelen van wandbekleding in betonlook plaatsen

Wandbekleding in betonlook plaatsen ziet er niet alleen mooi uit, het biedt ook veel praktische voordelen. We zetten ze op een rij:

  • Naadloze aanleg, waardoor je een ruimtelijke en zelfs luxueuze uitstraling creëert.
  • Past bij vrijwel elke woonstijl: industrieel, modern, klassiek, landelijk en nog veel meer.
  • In vele kleuren beschikbaar.
  • Authentieke uitstraling door de ambachtelijke manier van aanbrengen.
  • Breed toepasbaar: geschikt voor iedere ruimte in huis, ook de keuken en de badkamer.
gietvloeren living
badkamer gietvloer

Stijlvol wonen met betonlook wandbekleding

De combinatie van een bijzondere uitstraling en praktische eigenschappen maken wandbekleding en gietwanden in betonlook zeer geschikt om te plaatsen als wandafwerking in je woning in regio Gent. Net als voor betonlookvloeren geldt ook voor wanden dat ze een ruimtelijke en authentieke uitstraling hebben. Het is mogelijk wandbekleding in betonlook te plaatsen in diverse kleuren. Het is op de meeste ondergronden aan te brengen.

Creëer natuurlijke verbinding met betonlook

Een van de mooie eigenschappen van betonlook is dat het bijdraagt aan een gevoel van ruimtelijkheid. Betonlook plaatsen op vloeren en wanden gaat geheel naadloos, waardoor je in elke ruimte een groot, vlak en strak geheel creëert. Dit ruimtelijke effect wordt nog versterkt als je betonlook toepast op vloeren en wanden in meerdere ruimtes, of zelfs het hele pand. Wil je zelf het woonplezier van betonlook ervaren? Gietvloeren Tom helpt je graag om jouw interieur tot een exclusieve en sfeervolle ruimte te maken.

Neem contact op!

Ben je op zoek naar een specialist die een gietwand kan plaatsen in Gent of omgeving? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139 en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ook interessant:

Offerte opmaken gietvloeren Gent | Vernieuwen van wanden Lochristi 

Vul hier het contact formulier in

Bel nu
Route