Kunststofvloer op trappen in Oost-Vlaanderen


Home » Kunststofvloer trappen Oost-Vlaanderen

Een kunststofvloer op trappen is populair in Oost-Vlaanderen, maar ook in de rest van het land en dat begrijpen we bij Gietvloeren Tom zeker! Een kunststofvloer ziet er niet alleen prachtig uit, maar biedt ook veel voordelen. Het past bijvoorbeeld in vrijwel elke interieurstijl en biedt de mogelijkheid je trap in dezelfde stijl uit te voeren als de rest van je woning. Heb je bijvoorbeeld een interieur in industriële stijl, dan is een kunststofvloer voor trappen ideaal. Ons bedrijf uit Lochristi, nabij Gent, helpt je graag verder.   


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een kunststofvloer op trappen?

gietvloer epoxy

Naadloze overgang bij je kunststofvloer op trappen

Breng je eenheid aan in je interieur, dan zorg je voor meer rust en een luxueuze uitstraling. Een kunststofvloer op trappen draagt hier sterk aan bij. De overgang tussen de trap en de etages is geheel naadloos, de strakke look op de trap draagt sterk bij aan een stijlvol interieur. Een gietvloer op de trap is in veel kleuren aan te brengen. Zo kun je kiezen voor één in elkaar overlopend geheel, of juist voor contrast. Welke kleur je ook kiest, Gietvloeren Tom helpt je graag jouw woondromen waar te maken. Als specialist in het aanbrengen van een kunststofvloer op trappen staan wij voor je klaar.

Maak een afspraak bij ons

Wil je je trap volledig vernieuwen en ben je daarom op zoek naar een specialist voor het aanleggen van een kunststofvloer op trappen? Neem contact op met ons als jouw aannemer voor gietvloeren! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button