Kunststofvloer op trappen in Oost-Vlaanderen


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Kunststofvloer trappen Oost-Vlaanderen

In steeds meer woningen en bedrijfspanden zie je een kunststofvloer op de trappen. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar biedt ook veel voordelen. Het past bijvoorbeeld in vrijwel elke interieurstijl en biedt de mogelijkheid je trap in dezelfde stijl uit te voeren als de rest van je woning. Heb je bijvoorbeeld een interieur in industriële stijl, dan is het ideaal om een gietvloer in betonlook op de trap aan te brengen. Zoek jij een specialist die een kunststofvloer kan aanleggen op trappen in Oost-Vlaanderen? Gietvloeren Tom maakt interieurs exclusief, met passie, ervaring en vakkennis.

Wil je een gietvloer in betonlook?

Naadloze overgang tussen kunststofvloer op trappen in Oost-Vlaanderen

Breng je eenheid aan in je interieur, dan zorg je voor meer rust en een luxueuze uitstraling. Een kunststof gietvloer op de trap draagt hier sterk aan bij. De overgang tussen de trap en de etages is geheel naadloos, de strakke look op de trap draagt sterk bij aan een stijlvol interieur. Een kunststofvloer op de trap is in veel kleuren aan te brengen. Zo kun je kiezen voor één in elkaar overlopend geheel, of juist voor contrast. Welke kleur je ook kiest, Gietvloeren Tom helpt je graag jouw woondromen waar te maken. Als specialist in het aanbrengen van een kunststof vloer op trappen in de regio Oost-Vlaanderen kun je op ons rekenen.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

Duurzaam en gemakkelijk in onderhoud

Daarnaast heeft een kunststofvloer op trappen een aantal praktische voordelen. Een kunststof vloer is bijvoorbeeld zeer sterk en slijtvast. Prettige eigenschappen voor trappen, want een trap is in het interieur vaak een van de meest belopen onderdelen! Dat geldt niet alleen in huis, ook bijvoorbeeld in kantoren en praktijkruimtes worden trappen vaak intensief gebruikt. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een kunststofvloer op trappen? Neem dan contact met ons op: Gietvloeren Tom is de specialist in kunststofvloer op trappen aanleggen, in heel Oost-Vlaanderen.

Neem contact op!

Ben jij op zoek naar een specialist voor het aanleggen van een kunststofvloer op trappen, gevestigd in Oost-Vlaanderen? Neem contact op met Gietvloeren Tom! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

Gietvloer betonlook Lochristi | Vloercoating epoxy plaatsen 

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button