Gietvloer op een trap in regio Gent


Home » Gietvloer op een trap Gent

Ben je geïntersseerd in een (witte) gietvloer op een trap in Gent of elders in Oost-Vlaanderen? Dat snappen we bij Gietvloeren Tom zeker! De combinatie gietvloer en trap komt dan ook steeds vaker voor. Gietvloeren zijn breed toepasbaar, ook op trappen, en passen bij vrijwel elke interieurstijl. Daarnaast is een gietvloer op de trap heel veilig. Niet onbelangrijk, want de trap is vaak één van de meest gebruikte onderdelen van een woning. Zoek jij een specialist om een gietvloer op een trap aan te leggen in Gent of omgeving? Onze zaak, gevestigd in Lochristi, plaatst graag een witte gietvloer op een trap.                       


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een gietvloer op een trap?

Ontdek de schoonheid van een gietvloer op een trap

Van gietvloeren hoor je vaak dat ze een rustgevende uitstraling hebben. Dat komt vooral doordat ze geheel naadloos zijn en daardoor één groot strak en vlak geheel vormen. Dit voordeel benut je extra als je ook op je trap voor een gietvloer kiest. De overgang tussen ruimtes is dan onzichtbaar, wat het ruimtelijk effect versterkt. Daarnaast staat het simpelweg erg mooi en stijlvol. Zoek je een specialist voor de aanleg van kunststofvloer op je trap? Wij staan voor je klaar, of je nu een particulier of ondernemer bent. Zo plaatsen we ook gietvloeren in praktijkruimtes.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

Een gietvloer op een trap is volledig slijtvast

Een ander belangrijk voordeel is de slijtvastheid van een gietvloer. Voor trappen extra belangrijk, omdat ze nu eenmaal een veel belopen onderdeel van vrijwel elke woning zijn. Hetzelfde geldt voor bedrijfsruimtes: ook in winkels, kantoren en andere bedrijfsruimtes is een gietvloer op de trap een stijlvolle, slijtvaste en duurzame oplossing. Een gietvloer is in veel kleuren aan te brengen, dat geldt ook voor de trap. Laat je een witte gietvloer plaatsen op je trap en je vloer of ga je net voor een contrast tussen beide? De keuze ligt bij jou!

Doe een beroep op een specialist in het vak

Wil jij je trap vernieuwen en ben jij daarom op zoek naar een specialist voor het aanleggen van een gietvloer op een trap? Neem contact op met ons! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button