Gietvloer op een trap in regio Gent


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Gietvloer op een trap Gent

De combinatie gietvloer en trap komt steeds vaker voor. Steeds meer mensen ervaren de uitstraling van deze prachtige vorm van trapbekleding. Gietvloeren zijn breed toepasbaar, ook op trappen, en passen bij vrijwel elke interieurstijl. Daarnaast is een gietvloer op de trap heel veilig. Niet onbelangrijk, want de trap is vaak één van de meest gebruikte onderdelen van een woning. Zoek jij een specialist om een gietvloer op een trap aan te leggen in Gent of omgeving? Gietvloeren Tom, gevestigd in Lochristi, vlakbij Gent zorgt graag voor een exclusieve gietvloer op een trap in Gent of omgeving.

Wil je een gietvloer in betonlook?

Ontdek de schoonheid van een gietvloer op een trap dankzij onze firma uit Gent

Van gietvloeren hoor je vaak dat ze een rustgevende uitstraling hebben. Dat komt vooral doordat ze geheel naadloos zijn en daardoor één groot strak en vlak geheel vormen. Dit voordeel benut je extra als je ook de trap van een gietvloer voorziet. De overgang tussen ruimtes is dan onzichtbaar, wat het ruimtelijk effect versterkt. Daarnaast staat het simpelweg erg mooi en stijlvol. Zoek je een specialist voor de aanleg van een gietvloer op een trap, in Gent of omgeving? Gietvloeren Tom legt graag een exclusieve trapbekleding voor je aan, en dit zowel in particuliere woningen, praktijkruimtes als bedrijven.

Slijtvast en kleurrijk

Een ander belangrijk voordeel is de slijtvastheid van een gietvloer. Voor trappen extra belangrijk, omdat ze nu eenmaal een veel belopen onderdeel van vrijwel elke woning zijn. Hetzelfde geldt voor bedrijfsruimtes: ook in winkels, kantoren en andere bedrijfsruimtes is een gietvloer op de trap een stijlvolle, slijtvaste en duurzame oplossing. Een gietvloer is in veel kleuren aan te brengen, dat geldt ook voor de trap. Je hebt de keuze om er één in elkaar overlopend geheel van te maken, maar je kunt ook voor contrast kiezen. Wil je bijvoorbeeld een witte gietvloer op jouw trap en woon je in Oost-Vlaanderen? Neem contact op met Gietvloeren Tom, we vertellen je graag wat mogelijk is.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

Gietvloer op een trap in Gent en omgeving

Nog een eigenschap die gietvloeren aantrekkelijk maakt, is de onderhoudsvriendelijkheid. Een trap die voorzien is van een gietvloer is geheel naadloos, waardoor stof en vuil geen kans krijgen. Het vuil en stof blijven niet plakken en zijn eenvoudig weg te vegen. Een gietvloer is ook vloeistofdicht, dus een natte reiniging kan zonder problemen.

Doe een beroep op een specialist in het vak

Ben jij op zoek naar een specialist voor het aanleggen van een gietvloer op een trap, in Gent of omgeving? Neem contact op met Gietvloeren Tom! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

Gietvloer plaatsen praktijkruimtes | Witte gietvloer plaatsen Lochristi | Kunststofvloer trappen Oost-vlaanderen

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button