Vernieuwen van trappen in Lochristi


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Vernieuwen van trappen Lochristi

Is jouw trap toe aan vernieuwing? Een trap is meestal een van de meest gebruikte delen van een gebouw en slijt daardoor snel. Natuurlijk wil je dat je trap er mooi uitziet, maar ook veiligheid is essentieel. Wil jij een prachtige én veilige trap in jouw woning of bedrijfspand? En zoek je een specialist voor het vernieuwen van trappen in Lochristi, Gent of een andere regio in Oost-Vlaanderen? Gietvloeren Tom is gespecialiseerd in traprenovatie. We maken graag van jouw trap een exclusieve eyecatcher.

Wil je een gietvloer in betonlook?

Naadloze overgang tussen etages

Renovatie van trappen kan op veel verschillende manieren. Gietvloeren Tom is specialist in het vernieuwen van trappen. Vanuit onze standplaats Lochristi renoveren wij trappen in de materialen polyurethaan en epoxy. Deze materialen brengen we behalve op vloeren en wanden ook aan op trappen. Je trap vernieuwen met kunststof materialen, zoals polyurethaan of epoxy heeft een groot aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Minder contactgeluid doordat een gietvloer enigszins geluiddempend werkt.
  • Doordat het materiaal geheel naadloos is, krijgen vuil en stof geen kans.
  • De trap is makkelijk schoon te houden en heeft geen specialistisch onderhoud nodig.
  • Een gietvloer op de trap is duurzaam en gaat jarenlang mee.
  • Het materiaal is licht elastisch, waardoor het prettig aanvoelt als je erop loopt.

Zoek je een specialist in het vernieuwen van trappen, en woon je in Lochristi, Gent of een andere plaats in Oost-Vlaanderen? Neem contact op met Gietvloeren Tom, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden van epoxy of polyurethaan.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

Slijtvast en kleurrijk

Als je jouw trap laat renoveren, wil je natuurlijk dat deze weer een behoorlijke tijd meekan. Een trap renoveren met epoxy of polyurethaan heeft als groot voordeel dat beide sterke en slijtvaste materialen zijn. Voor trappen is dit extra belangrijk, omdat ze nu eenmaal een van de meest belopen onderdelen in bijna elk gebouw zijn. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het vernieuwen van trappen, en woon je in Lochristi, Gent of een andere gemeente in Oost-Vlaanderen? Vertrouw op onze aanpak.

Neem contact op!

Gietvloeren Tom heeft al heel wat traprenovaties tot een goed einde gebracht, en helpt ook jou graag aan een perfect gerenoveerde trap. Ben je op zoek naar een specialist voor het vernieuwen van trappen, en woon je in Lochristi, Gent of omgeving? Neem contact met ons op! Dan bespreken we graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

Vernieuwen van trappen Lochristi | Renoveren trap Oost-Vlaanderen 

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button