Duurzame vloer laten plaatsen in Oost-Vlaanderen


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Duurzame vloer laten plaatsen Oost-vlaanderen

Steeds vaker gebruiken we duurzame materialen in woningen en bedrijfspanden. Dat geldt ook voor vloeren, zoals te merken is aan de stijgende populariteit van duurzame vloeren. Wil jij een ruimte in jouw woning of bedrijfspand een stijlvolle upgrade geven? En zoek je een specialist om een duurzame vloer te laten plaatsen, in Oost-Vlaanderen? Dan ben je bij Gietvloeren Tom in Lochristi, vlakbij Gent aan het juiste adres.

Wil je een gietvloer in betonlook?

Een duurzame vloer laten plaatsen in Oost-Vlaanderen en omstreken

Een duurzame vloer is om meerdere redenen een uitstekend idee. De belasting voor het milieu is veel lager dan bij niet-duurzame vloeren. Daarnaast betekent duurzaamheid ook dat de vloer lang meegaat. 10 tot 15 jaar is vaak mogelijk. Gietvloeren Tom, dé specialist om een duurzame vloer te laten plaatsen in Oost-Vlaanderen, helpt je graag. Als ervaringsdeskundige in gietvloeren gebruiken we de materialen polyurethaan (PU) en epoxy.

De verschillen tussen PU en epoxy

Een belangrijk verschil tussen deze twee materialen is de hardheid van de toegepaste kunsthars. Beide materialen hebben kunsthars als basis en de hars in epoxy is wat harder dan polyurethaanhars. Epoxyvloeren zijn daarom beter geschikt voor zwaar gebruik. Je ziet ze daarom ook wel in bijvoorbeeld loodsen, magazijnen en werkplaatsen. Polyurethaan vloeren voelen wat zachter en elastischer aan als je er op loopt.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

Een duurzame vloer laten plaatsen vraagt om vakmanschap

Dé specialist om een duurzame vloer te laten plaatsen in Oost-Vlaanderen vind je in Lochristi, vlakbij Gent. Gietvloeren Tom heeft de passie, kennis en ervaring in huis om jouw droomvloer aan te leggen. Wat kun je naast vakmanschap en gedrevenheid nog meer verwachten van Gietvloeren Tom:

  • Wij werken niet met tussenpersonen dus je hebt van begin tot eind rechtstreeks contact. Bij Gietvloeren Tom weet je altijd precies waar je aan toe bent.
  • Wij maken jouw woning of bedrijfspand exclusief, met een prachtige, strakke vloer waar je heel veel jaren plezier van hebt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil jij een duurzame vloer van topkwaliteit laten plaatsen in Oost-Vlaanderen? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je en stellen een offerte op maat op. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139. Wij horen graag wat we voor jou kunnen betekenen!

Ook interessant:

Offerte opmaken gietvloeren Gent | Polyurethaan gietvloeren Gent

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button