Vloercoating van epoxy plaatsen


Home » Vloercoating epoxy plaatsen

Wil jij een vloercoating in epoxy laten plaatsen om je vloer te voorzien van een extra beschermingslaag? Dat is zeker een goed idee! De vloercoating in epoxy van ons bedrijf actief in Oost-Vlaanderen, bestaat uit twee onderdelen: epoxy en een verharder. Daardoor is de behandelde vloer uitstekend bestand tegen intensief gebruik en vrijwel alle verontreinigingen. Gietvloeren Tom, in Lochristi, komt graag bij jou langs voor het plaatsen.


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een epoxy vloercoating laten plaatsen?

Hoe verloopt het plaatsen van een vloercoating in epoxy?

Vloercoating van epoxy bestaat uit epoxy zelf, een soort hars en verhardingsmiddel. Dit brengen we aan op een stabiele ondergrond. Door de vloercoating ontstaat een slijtvaste en waterdichte laag die zeer goed bestand is tegen intensieve belasting. De vloercoating in epoxy kunnen we zowel transparant als in kleur aanbrengen. Een vloercoating van epoxy plaatsen vraagt om vakmanschap. Als aannemer van gietvloeren zorgen wij steeds voor nauwkeurig vakwerk om zo een prachtig eindresultaat aan te bieden.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

De voordelen van een vloercoating in epoxy

Naast een vloer met een trendy uitstraling heb je na de coating een vloer die goed is beschermd tegen vuil en beschadigingen. De vloeistofdichte, slijtvaste epoxyvloer is eenvoudig te onderhouden en daardoor ook nog eens een erg hygi├źnische vloer. We zetten de voordelen van een vloercoating van epoxy plaatsen op je bestaande vloer op een rij:

  • Uitstekende bescherming tegen slijtage
  • Hogere belastbaarheid van de vloer
  • Antislipwerking
  • Trendy uitstraling
  • Geheel naadloos

Naast dit materiaal bieden we ook gietvloeren in polyurethaan aan. Deze PU-gietvloeren hebben een mooie betonlook en zijn enorm onderhoudsvriendelijk!

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

Zoek jij een specialist om een vloercoating van epoxy te plaatsen, bijvoorbeeld bij een vloerrenovatie? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je en laten je kennismaken met onze verschillende materialen. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be of bel +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button