Vloercoating van epoxy plaatsen


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Vloercoating epoxy plaatsen

Ben je tevreden over het uiterlijk van je vloer, maar kan deze wel wat extra bescherming gebruiken? Dan is een vloercoating van epoxy plaatsen een uitstekende oplossing. Epoxy vloercoating bestaat uit twee onderdelen: epoxy en een verharder. De coating wordt zeer hard. Daardoor is de behandelde vloer uitstekend bestand tegen intensief gebruik en vrijwel alle verontreinigingen.

Wil je een gietvloer in betonlook?

Hoe werkt dat, zo’n vloercoating in epoxy plaatsen?

Vloercoating van epoxy bestaat uit epoxy zelf, een soort hars en verhardingsmiddel. Dit brengen we aan op een stabiele ondergrond. Door de vloercoating ontstaat een slijtvaste en waterdichte laag die zeer goed bestand is tegen intensieve belasting. De epoxy vloercoating kunnen we zowel transparant als in kleur aanbrengen. Een vloercoating van epoxy plaatsen vraagt om vakmanschap. Gietvloeren Tom is dé specialist in gietvloeren en coatings. Vloercoating van epoxy plaatsen kent voor ons geen geheimen meer. Epoxy vloercoating plaatsen wij in de hele regio Oost-Vlaanderen.

De voordelen van een epoxy vloer coating

Naast een vloer met een trendy uitstraling heb je na coating een vloer die goed is beschermd tegen vuil en beschadigingen. De vloeistofdichte, slijtvaste epoxy vloer is eenvoudig te onderhouden en daardoor ook nog eens een erg hygiënische vloer. We zetten de voordelen van een vloercoating van epoxy plaatsen op je bestaande vloer op een rij:

  • Uitstekende bescherming tegen slijtage
  • Hogere belastbaarheid van de vloer
  • Antislipwerking
  • Trendy uitstraling
  • De vloercoating is geheel naadloos
gietvloeren living
badkamer gietvloer

Dé specialist om een vloercoating van epoxy te plaatsen in Oost-Vlaanderen en omgeving vind je in Lochristi, vlakbij Gent: Gietvloeren Tom zet zich al jaren met passie, kennis en ervaring in om voor klanten een droomvloer aan te leggen, en dit zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten. Als je met Gietvloeren Tom in zee gaat, dan mag je het volgende verwachten:

  • Wij werken niet met tussenpersonen, dus je hebt van begin tot eind rechtstreeks contact en weet altijd exact waar je aan toe bent.
  • Wij maken jouw woning of bedrijfspand graag exclusief, met een prachtige, strakke epoxy vloercoating die jouw vloer uitstekende bescherming biedt en waar je heel veel jaren plezier van hebt.

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden

Zoek jij een specialist om een vloercoating van epoxy te plaatsen? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je en laten je kennismaken met onze verschillende materialen. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel +32 473 498 139.

 

Ook interessant:

Gietvloer renovatie Gent | Epoxy betonvloeren plaatsen Gent

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button