Polyurethaan gietvloeren plaatsen in Gent


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Polyurethaan gietvloeren Gent

Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor een polyurethaan (PU) gietvloer. De belangrijkste reden is vaak het strakke en luxueuze design van deze vloer, in combinatie met het gebruiksgemak. Een PU gietvloer is flexibel en licht elastisch, waardoor je er prettig op loopt. Woon je in Oost-Vlaanderen en zoek je een specialist om PU vloeren te plaatsen in Gent? Voor Gietvloeren Tom heeft het leggen van polyurethaan gietvloeren geen geheimen meer.

Wil je een gietvloer in betonlook?

De voordelen van polyurethaan gietvloeren in Gent

Met een PU vloer haal je een sterke vloer met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling in huis. Daarbij heeft deze vloer ook nog eens een behoorlijk aantal handige praktische eigenschappen:

  • Als je een vloer zoekt die makkelijk te onderhouden is, dan zit je met een polyurethaan vloer goed. De vloer heeft geen specialistisch onderhoud nodig en hou je simpelweg schoon met een dweil en water.
  • Een polyurethaan gietvloer is een prima keuze in appartementen, omdat de vloer geluiddempend werkt.
  • Deze vloer is geschikt voor vrijwel alle woonstijlen: Met een polyurethaan vloer zorg je voor een strak design in een ruimte. Dit is erg goed te combineren met de meeste woonstijlen en zorgt sowieso voor een mooie uitstraling.
  • Een PU vloer is ideaal om te combineren met vloerverwarming. De polyurethaan gietvloer is namelijk licht elastisch, waardoor er vrijwel nooit scheuren ontstaan.
gietvloeren living
badkamer gietvloer

Een specialist in het aanleggen van PU kleuren gietvloeren vind je in Lochristi, vlakbij Gent. Gietvloeren Tom, polyurethaan gietvloeren specialist in Lochristi, vlakbij Gent heeft de passie, kennis en ervaring in huis om jouw droomvloer aan te leggen. Kwaliteit komt bij ons altijd op de eerste plaats.

Neem contact op!

Gietvloeren Tom heeft al heel wat polyurethaan gietvloeren in Gent en omgeving geplaatst. Wij werken niet met tussenpersonen dus je hebt van begin tot eind snelle en directe communicatie. Je weet op elk moment waar je aan toe bentBen je op zoek naar een vakman in het aanleggen van polyurethaan gietvloeren in Gent? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

Kunststofvloer trappen Oost-Vlaanderen | Naadloze wanden plaatsen Gent 

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button