Gietvloeren in polyurethaan plaatsen in Gent


Home » Polyurethaan gietvloeren Gent

Polyurethaan is een van de materialen voor gietvloeren bij ons bedrijf in Lochristi, nabij Gent. De belangrijkste reden is vaak het strakke en luxueuze design van deze vloer, in combinatie met het gebruiksgemak. Een PU-gietvloer, die je door Gietvloeren Tom laat plaatsen, is flexibel en licht elastisch, waardoor je er prettig op loopt.


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een gietvloer in polyurethaan plaatsen?

De voordelen van gietvloeren in polyurethaan

Door een PU-vloer te laten plaatsen, haal je een sterke vloer met een natuurlijke en stijlvolle uitstraling in huis. Daarbij heeft deze vloer ook nog eens een behoorlijk aantal handige praktische eigenschappen:

  • Als je een vloer zoekt die makkelijk te onderhouden is, dan zit je met gietvloeren in polyurethaan erg goed. De vloer heeft geen specialistisch onderhoud nodig en hou je simpelweg schoon met een dweil en water.
  • Een PU-gietvloer laten plaatsen is een prima keuze in appartementen, omdat de vloer geluiddempend werkt.
  • Deze vloer is geschikt voor vrijwel alle woonstijlen: Met een gietvloer in polyurethaan zorg je voor een strak design in een ruimte. Dit is erg goed te combineren met de meeste woonstijlen en zorgt sowieso voor een mooie uitstraling.
  • Een PU-vloer is ideaal om te combineren met vloerverwarming. Deze vloer is namelijk licht elastisch, waardoor er vrijwel nooit scheuren ontstaan.

Dankzij al deze voordelen hebben heel wat mensen alleen maar positieve ervaringen met polyurethaanvloeren.

gietvloeren living

Contacteer ons vandaag nog

Gietvloeren Tom heeft al heel wat gietvloeren in polyurethaan geplaatst. Wij werken niet met tussenpersonen dus je hebt van begin tot eind snelle en directe communicatie. Je weet op elk moment waar je aan toe bent. Ben je op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een PU-vloer, eventueel met betonlook? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button