Offerte opmaken voor gietvloeren in Gent


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Offerte opmaken gietvloeren Gent

Gietvloeren worden steeds populairder. Ze zijn stijlvol en geven op een natuurlijke manier een ruimte een ruimtelijke uitstraling. Wil jij het interieur van jouw woning of bedrijfspand een ssmaakvolle upgrade geven, en wil je een offerte laten opmaken voor gietvloeren in Gent of omgeving? Dan ben je bij Gietvloeren Tom in Lochristi, vlakbij Gent, aan het juiste adres.

Wil je een gietvloer in betonlook?

De prettige eigenschappen van een gietvloer

Met een gietvloer haal je een stijlvolle vloer in huis, met een natuurlijke en luxueuze uitstraling. Daarbij heeft een gietvloer ook een aantal praktische voordelen:

  • Naadloos: dit geeft de gietvloer het unieke en ruimtelijke effect.
  • Kras- en slijtvast: een gietvloer kan heel wat hebben en is geschikt voor intensief gebruik. Bijvoorbeeld in een druk huishouden of in een bedrijfsruimte.
  • Onderhoudsvriendelijk: reiniging en onderhoud kosten weinig tijd en inspanning.
  • Duurzaam: een gietvloer gaat lang mee en is dan ook een prima langetermijninvestering.

Laat je droomvloer aanleggen

Ben je benieuwd naar de prijs van een gietvloer? Bij Gietvloeren Tom kun je eenvoudig en snel een offerte laten opmaken voor het aanleggen van gietvloeren in Gent of omgeving. Wij zijn dé specialist in het aanleggen van gietvloeren. Wij maken interieurs exclusief, door het aanleggen van perfect strakke en stijlvolle gietvloeren.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

Passie voor gietvloeren

Wil je een offerte laten opmaken voor het aanleggen van gietvloeren en woon je in Gent of een andere plaats in Oost-Vlaanderen? Neem vandaag nog contact op met Gietvloeren Tom. Als expert in gietvloeren hebben wij de passie, kennis en ervaring in huis om jouw droomvloer aan te leggen. Wij werken niet met tussenpersonen, je hebt direct meteen contact met de vakman die jouw gietvloer plaatst, zodat je elk moment precies weet waar je aan toe bent.

Neem contact op!

Neem contact met ons op om een offerte te laten opmaken voor het aanleggen van gietvloeren, in Gent of omgeving. We bespreken dan gelijk alle mogelijkheden met je. Een offerte laten opmaken voor gietvloeren in Gent of omgeving was nog nooit zo makkelijk. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel +32 473 498 139.

Ook interessant:

Nieuwbouw gietvloer plaatsen Gent | Wandbekleding betonlook plaatsen

Vul hier het contact formulier in

Bel nu
Route