Laat een offerte opmaken voor gietvloeren in Gent


Home » Offerte opmaken gietvloeren Gent

Wil je een offerte laten opmaken voor het plaatsen van gietvloeren in Gent? Dat kan bij Gietvloeren Tom. Bij ons bedrijf in Lochristi, nabij Gent, houden we van transparantie. Zo zorgen we altijd voor een vlotte communicatie en maken we steeds op voorhand een offerte voor het aanleggen van jouw gietvloer.


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je graag een offerte laten opmaken?

badkamer gietvloer

Een offerte laten opmaken voor gietvloeren op maat van jouw woning

Iedere woning is anders en ook de wensen van iedere klant verschillen enorm. Daardoor verschilt de prijs ook erg hard van project tot project en is het dus belangrijk om op voorhand een offerte te laten opmaken voor jouw gietvloeren. Laat je enkel een gietvloer aanleggen in je garage of ook nog in andere ruimtes? Verkies je een PU-gietvloer met betonlook of wens je liever een ander materiaal? Dat is zeker een goed idee, want al vele mensen hebben alleen maar positieve ervaringen met hun polyurethaanvloer! Laat ons gerust weten wat jouw wensen zijn, zodat we een offerte op maat kunnen maken voor jouw gietvloer. Heb je interesse in naadloze wanden, bijvoorbeeld in je badkamer? Ook dat is mogelijk bij ons!

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat

Ben jij geïntereseerd in het laten aanleggen van gietvloeren en zou jij graag een offerte laten opmaken? Gietvloeren Tom komt graag bij jou langs. We meten alles zorgvuldig op, luisteren naar jouw wensen en komen zodoende met een offerte voor jouw gietvloer. Zit je nog met vragen over de prijs, de materialen of de andere mogelijkheden? Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar het nummer +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button