Gietvloer plaatsen in praktijkruimtes


Home » Gietvloer plaatsen praktijkruimtes

Een gietvloer plaatsen in praktijkruimtes is de ideale oplossing in je je ruimte een stijlvolle upgrade wilt geven. Bovendien zijn er nog heel wat andere voordelen verbonden aan dit type vloer. Gietvloeren Tom in Lochristi, in de provincie Oost-Vlaanderen, legt graag een gietvloer in jouw praktijk.


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een gietvloer laten plaatsen?

De voordelen van een gietvloer plaatsen in praktijkruimtes

Een praktijkruimte vraagt om een vloer die duurzaam is en bestand is tegen intensief gebruik, maar je wilt natuurlijk ook dat de vloer er mooi uitziet. Met een gietvloer haal je een stijlvolle vloer in je praktijkruimte, met een authentieke en ruimtelijke uitstraling. Een gietvloer plaatsen in praktijkruimtes biedt echter nog veel meer voordelen:

  • Geheel naadloos: dit geeft de vloer een ruimtelijk effect.
  • Kras- en slijtvast: een gietvloer is geschikt voor intensief gebruik, een essentiële eigenschap in een veel belopen praktijkruimte.
  • Onderhoudsvriendelijk: je bent weinig tijd en energie kwijt aan schoonmaak en onderhoud.
  • Vrijwel elke kleur is mogelijk.
  • Gietvloeren zijn doorgaans enkele millimeters dik. Wil je een bestaande vloer vernieuwen, bijvoorbeeld tegels, dan kan de gietvloer daar meestal overheen gegoten worden.
  • Uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Tenslotte is heeft een gietvloer ook een rustgevende uitstraling. Ook dat is uiteraard erg belangrijk in een praktijkruimte.

gietvloeren living

Verfraai je praktijk met een gietvloer

Zoek je een specialist, die een gietvloer kan plaatsen in praktijkruimtes? Neem contact op met Gietvloeren Tom! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Je kan bijvoorbeeld een extra vloercoating in epoxy laten plaatsen om je vloer nóg meer te beschermen. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button