Rustgevende gietvloer plaatsen


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Rustgevende gietvloer plaatsen

Gietvloeren staan bekend als stijlvol en rustgevend. Een gietvloer is namelijk geheel naadloos, waardoor de ruimte waarin de vloer ligt groter en ruimer lijkt. Het geeft niet alleen een ruimtelijk, maar ook een ontspannend effect. Wil jij een ruimte in jouw woning of bedrijfspand een stijlvolle en rustgevende upgrade geven? En zoek je hiervoor een specialist die een rustgevende gietvloer kan plaatsen? Dan zit je goed bij Gietvloeren Tom in Lochristi. Als specialist in gietvloeren voorzien maken we graag jouw interieur exclusief.

Wil je een gietvloer in betonlook?

De prettige eigenschappen van een gietvloer

Met een gietvloer haal je een stijlvolle vloer in huis, met een natuurlijke en authentieke uitstraling. Een gietvloer is niet alleen prachtig om te zien. Doordat de vloer enigszins elastisch is, voelt het ook prettig als je erop loopt. Daarnaast heeft een moderne, rustgevende gietvloer plaatsen nog veel meer voordelen. We zetten ze op een rij:

  • Een gietvloer heeft veel toepassingsmogelijkheden en is geschikt voor vrijwel elke ruimte, zowel in woningen als bedrijfspanden.
  • Kras- en slijtvast: een gietvloer is geschikt voor intensief gebruik.
  • Onderhoudsvriendelijk: reiniging en onderhoud kosten weinig tijd en inspanning, doordat de gietvloer naadloos is, krijgen vuil en stof bijna geen kans.
  • Duurzaam: een gietvloer is door de lange levensduur een prima langetermijninvestering.
gietvloeren living
badkamer gietvloer

Wij leggen graag jouw droomvloer aan

Ben je op zoek naar een specialist om een stijlvolle en rustgevende gietvloer te plaatsen? Gietvloeren Tom, dé specialist in Lochristi, heeft de kennis en ervaring in huis om jouw droomvloer aan te leggen. Wij werken niet met tussenpersonen. Je hebt van aanvraag tot plaatsing rechtstreeks contact met ons… Zo weet je altijd waar je aan toe bent!

Neem contact op met onze medewerkers

Wil jij een unieke, rustgevende gietvloer laten plaatsen? Neem dan contact met ons op! Ook voor het bekleden van wanden, trappen en renovatiewerkzaamheden kun je bij ons terecht. We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel +32 473 498 139.

Ook interessant:

Vernieuwen van trappen Lochristi | Renoveren trap Oost-Vlaanderen 

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button