Rustgevende gietvloer plaatsen


Home » Rustgevende gietvloer plaatsen

Indien je een rustgevende gietvloer laat plaatsen door Gietvloeren Tom, gevestigd in Lochristi, nabij Gent, geniet je van verschillende voordelen. Het geeft niet alleen een ruimtelijk, maar ook een ontspannend effect. Wil jij een ruimte in jouw woning of bedrijfspand een stijlvolle en rustgevende upgrade geven? Dan is dit type vloer de oplossing voor jou!


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een rustgevende gietvloer plaatsen?

gietvloeren living

Laat een rustgevende gietvloer plaatsen

Een rustgevende gietvloer plaatsen doen wij zowel voor particulieren als voor bedrijven, overheidsinstanties of eender welke klant. Dankzij het rustgevende effect is een gietvloer perfect voor in praktijkruimtes. Op deze manier kan je de stress die soms gepaard gaat met een dokters- of tandartsbezoek een beetje verzachten. Heb je al een ander type vloer, maar zou je graag overschakelen naar een gietvloer? Dan komen we graag bij je langs voor een gietvloerrenovatie. Je hebt bij ons overigens de keuze uit twee materialen. Zo kan je kiezen voor een PU-gietvloer. Daarnaast kan je kiezen voor een vloercoating met epoxy. Bij twijfel leggen we je graag even alle eigenschappen van beide materialen uit.

Neem contact op met onze medewerkers

Wil jij een unieke, rustgevende gietvloer laten plaatsen? Neem dan contact met ons op! We komen langs om alle mogelijkheden te bespreken en alles op te meten en bezorgen je nadien zo snel mogelijk een offerte op maat. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button