Een gietvloer combineren met vloerverwarming


Home » Gietvloer vloerverwarming

Wil je een gietvloer laten plaatsen, maar ben je niet zeker of dat te combineren valt met vloerverwarming? Dat kan zeker! Bij Gietvloeren Tom, in Lochristis, komen we graag tot bij jou om je vloer te plaatsen ook wanneer je al vloerverwarming hebt liggen. Ontdek waarom deze combinatie een goed idee is!


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een gietvloer met vloerverwarming?

badkamer gietvloer

Waarom past een gietvloer goed samen met vloerverwarming?

Indien je een gietvloer wilt combineren, hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Wij bieden verschillende materialen aan voor gietvloeren. Zo hebben maken we gebruik van polyurethaan voor gietvloeren. Dit materiaal is perfect combineerbaar met vloerverwarming. Dat komt door het elastische karakter, waardoor het niet snel scheuren zal vertonen. De vloer is bovendien niet erg dik, waardoor de warmte van uw vloerverwarming er gemakkelijk doorkomt. Verder kan je ook kiezen voor epoxy als vloercoating. Dit type gietvloer is echter minder goed te combineren met vloerverwarming, doordat het sneller scheuren zal vertonen. Als aannemer van gietvloeren komen we graag bij je langs om alle mogelijkheden uit de doeken te doen.

Laat een vloer plaatsen boven op je vloerverwarming

Ben je op zoek naar een specialist die een gietvloer boven op de vloerverwarming kan plaatsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dat kan door te bellen naar +32 473 498 139 of door een e-mail te sturen naar info@gietvloerentom.be. Nadat alles grondig is opgemeten en besproken, ontvang je een offerte op maat voor je gietvloer.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button