Naadloze wanden plaatsen in Gent


Home » Naadloze wanden plaatsen Gent

Wil je naadloze wanden laten plaatsen in regio Gent? Gietvloeren Tom, specialist in het plaatsen van naadloze wanden kan je hierbij helpen. Deze wanden wanden zijn erg populair de laatste tijd. Er zijn dan ook heel wat voordelen verbonden aan dit soort muur en deze doen we graag voor jou uit de doeken.


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je graag naadloze wanden laten plaatsen?

De voordelen van naadloze wanden laten plaatsen

Erg veel mensen laten naadloze wanden plaatsen. Dat is niet zomaar, ze zien er prachtig uit en bieden veel voordelen. We zetten graag even de voordelen op een rij:

  • Door de naadloze aanleg ontstaat een ruimtelijke, zelfs luxueuze uitstraling.
  • Het past bij vrijwel elke woonstijl: industrieel, modern, klassiek, landelijk en nog veel meer.
  • Het is in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar.
  • Het creëert een authentieke uitstraling door de ambachtelijke manier van aanbrengen.
  • Deze wand is breed toepasbaar: geschikt voor iedere ruimte in huis, ook de keuken en de badkamer.

Gietvloeren Tom maakt interieurs graag exclusief. Naadloze wanden plaatsen is een van onze specialiteiten. Een van de mooie eigenschappen van naadloze wanden is dat ze veel bijdragen aan een gevoel van ruimtelijkheid. Je creëert met naadloze wanden in elke ruimte waar je ze toepast een groot, vlak en strak geheel. Kies je voor een naadloze douchewand? Wij komen deze graag plaatsen in je badkamer! Je kiest tussen onze verschillende materialen, waaronder beton ciré voor je badkamer.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

Stijlvol wonen met naadloze wanden

De combinatie van een bijzondere uitstraling en praktische eigenschappen maken naadloze wanden zeer geschikt voor vrijwel elke ruimte. Net als naadloze vloeren geldt ook voor wanden dat ze een stijlvolle en zelfs rustgevende uitstraling geven. Naadloze wanden zijn op de meeste ondergronden aan te brengen. Wil jij ook een stijlvolle upgrade van bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer, of een andere ruimte? Onze specialist in gietvloeren en naadloze wanden plaatsen, staat voor je klaar.

Contacteer ons meteen

Ben je op zoek naar een specialist die naadloze wanden kan plaatsen? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Je kan ook je bestaande wanden laten renoveren. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button