Naadloze wanden plaatsen in Gent


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Naadloze wanden plaatsen Gent

Ben je op zoek naar een nieuwe, stijlvolle afwerking van de wanden in bijvoorbeeld je woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer? Ben je pas verhuisd, of wil je jouw woning een nieuwe en stijlvolle look geven? Maak je woondromen tot werkelijkheid met naadloze wanden. Met naadloze wandbekleding creëer je een unieke en sfeervolle uitstraling in elke ruimte. Gietvloeren Tom, specialist in naadloze wanden plaatsen in Gent en ruime omgeving kan je hierbij helpen.

Wil je een gietvloer in betonlook?

De voordelen van naadloze wanden wandbekleding in betonlook

Naadloze wanden zijn populair. Dat is niet zomaar, ze zien er prachtig uit en bieden veel voordelen. We zetten graag even de voordelen van naadloze wanden op een rij:

  • Door de naadloze aanleg ontstaat een ruimtelijke, zelfs luxueuze uitstraling.
  • Het past bij vrijwel elke woonstijl: industrieel, modern, klassiek, landelijk en nog veel meer.
  • In vrijwel alle kleuren verkrijgbaar.
  • Authentieke uitstraling door de ambachtelijke manier van aanbrengen.
  • Breed toepasbaar: geschikt voor iedere ruimte in huis, ook de keuken en de badkamer.

Gietvloeren Tom maakt interieurs graag exclusief: naadloze wanden plaatsen, in Gent of omgeving is een van onze specialiteiten. Een van de mooie eigenschappen van naadloze wanden is dat ze veel bijdragen aan een gevoel van ruimtelijkheid. Je creëert met naadloze wanden in elke ruimte waar je ze toepast een groot, vlak en strak geheel. Dit ruimtelijke effect wordt nog versterkt als je ook een naadloze vloer hebt.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

Stijlvol wonen met naadloze wanden

De combinatie van een bijzondere uitstraling en praktische eigenschappen maken naadloze wanden zeer geschikt voor vrijwel elke ruimte. Net als naadloze vloeren geldt ook voor wanden dat ze een stijlvolle en zelfs rustgevende uitstraling geven. Naadloze wanden zijn op de meeste ondergronden aan te brengen. Wil jij ook een stijlvolle upgrade van bijvoorbeeld je woonkamer of slaapkamer, of een andere ruimte? Gietvloeren Tom, specialist in gietvloeren en naadloze wanden plaatsen in Gent en omgeving, staat voor je klaar.

Contacteer ons meteen

Ben je op zoek naar een specialist die naadloze wanden kan plaatsen in Gent of omgeving? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

Gietvloer plaatsen praktijkruimtes | Gietvloerrenovatie Gent 

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button