Coating voor je douchewand


Home » Coating douchewand

Ben jij op zoek naar een mooie coating voor je douchewand? Dan helpt Gietvloeren Tom uit Lochristi je graag verder. Wij voorzien allerlei klanten van unieke op maat gemaakte oplossingen en komen graag bij je langs om je badkamer van een prachtige coating te voorzien.


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een coating voor je douchewand?

badkamer gietvloer

Een naadloze en waterdichte coating voor je douchewand

Indien je een coating voor je douchewand zoekt, raden we zeker beton ciré aan. Dit materiaal is ideaal als douchewand. De wanden zijn naadloos, waardoor er geen schimmelvorming ontstaat. Bovendien is het volledig waterdicht. Heb jij momenteel een douchewand in tegels, maar zou je graag overschakelen naar een andere oplossing? Dan kan je je wanden laten renoveren. Onze coating kan perfect op tegels worden aangebracht, waardoor jouw nieuwe douchewand binnen de kortste keren geplaatst is.

Laat de coating door ons plaatsen

Ben jij bezig met het verbouwen van je badkamer en wil je graag een coaching in je douchewand laten plaatsen door ons bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op met ons door te bellen naar het nummer info@gietvloerentom.be of door een e-mail te sturen naar +32 473 498 139. Wij komen vervolgens bij je langs om alles op te meten, de mogelijkheden te bespreken en een offerte op te maken.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button