Beton ciré voor je badkamer


Home » Beton ciré voor je badkamer

Als je beton ciré wilt laten plaatsen in je badkamer, kan je rekenen op Gietvloeren Tom, uit Lochristi. Wij voorzien particulieren en ondernemers van op maat gemaakte, naadloze oplossingen, en dat in garages, badkamers, wachtzalen, leefruimtes en elke andere ruimte in jouw woning of bedrijf. Ontdek waarom het een goed idee is om voor te kiezen voor beton ciré in je badkamer.


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een beton ciré voor je badkamer?

gietvloeren en wanden in epoxy

De voordelen van beton ciré voor je badkamer

Beton ciré is het perfecte materiaal als je je badkamer een luxe en strakke uitstraling wilt geven. Naast de prachtige look, heeft beton ciré nog allerlei andere voordelen. Dit dunne pleisterwerk is volledig waterdicht, wat uiteraard noodzakelijk is in een badkamer. Bovendien doet er zich minder snel schimmelvorming voor, doordat de wanden compleet naadloos zijn. Er zijn geen voegen of gaten, waar de schimmel zich gemakkelijk ophoopt. Wil je je wanden laten renoveren in je badkamer? Beton ciré kan op praktisch elke ondergrond worden aangebracht. Wij brengen deze coating aan op je douchewand, je muren of zelfs je vloer.

Schakel ons in voor het plaatsen van beton ciré

Ben je overtuigd van de voordelen van beton ciré in je badkamer? Schakel dan Gietvloeren Tom in voor het plaatsen ervan en geniet binnen de kortste keren van je nieuwe badkamer met luxueuze uitstraling. Ben je benieuwd naar de kostprijs of heb je nog andere vragen? Bel dan gerust naar het nummer +32 473 498 139 of stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be. Wij maken een offerte op, zodat jij volledig mee bent met het kostenplaatje.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button