PU gietvloer in betonlook te Lochristi


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » PU gietvloer betonlook Lochristi

Steeds vaker zie je een PU gietvloer in woningen en bedrijfsruimtes. De populariteit van deze vloer komt vooral door de unieke combinatie van een prachtige, ruimtelijke uitstraling en een aantal praktische eigenschappen. PU is de afkorting van polyurethaan, een kunststofsoort die licht elastisch is. Een eigenschap die maakt dat dit type vloer prettig aanvoelt wanneer je er op loopt. Een polyurethaan vloer kun je op vrijwel iedere ondergrond aanbrengen. De vloer is naadloos, waardoor een PU vloer makkelijk schoon te houden is. Stof en vuil krijgen geen kans, omdat er geen naden zijn. Een PU gietvloer kan in vrijwel elke kleur aangebracht worden! Gietvloeren Tom, PU gietvloer in betonlook specialist in Lochristi, nabij Gent maakt graag jouw interieur exclusief, met een stijlvolle en duurzame gietvloer.

Wil je een gietvloer in betonlook?

De prettige eigenschappen van een PU gietvloer met betonlook in Lochristi

PU gietvloeren zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals de gietvloer in betonlook. Met een betonlook vloer haal je een stijlvolle afwerking in huis, met een natuurlijke en authentieke uitstraling. Je hebt de robuuste uitstraling van echt beton, in combinatie met de prettige eigenschappen van polyurethaan. We zetten de voordelen van een gietvloer in betonlook op een rij:

  • Naadloos: dit geeft de betonlook vloer een uniek ruimtelijk effect.
  • Kras- en slijtvast: een gietvloer in betonlook kan wel tegen een stootje.
  • Onderhoudsvriendelijk: reiniging en onderhoud kosten weinig tijd en inspanning.
  • Duurzaam: een gietvloer in betonlook is een prima langetermijninvestering dankzij de lange levensduur.
gietvloeren living
badkamer gietvloer

Moderne gietvloer in betonlook

Een specialist in het aanleggen van een PU gietvloer in betonlook vind je in Lochristi, vlakbij Gent. Gietvloeren Tom, PU gietvloer in betonlook specialist in Lochristi heeft de passie, kennis en ervaring in huis om jouw droomvloer aan te leggen. Wij werken niet met tussenpersonen, dus je hebt van begin tot eind rechtstreeks contact. Je weet altijd direct waar je aan toe bent.

Neem contact op!

Gietvloeren Tom is gespecialiseerd in het aanleggen van een PU gietvloer in betonlook, en is gevestigd in Lochristi, vlakbij Gent. Ben je geïnteresseerd in een PU gietvloer in betonlook in Lochristi, Gent, of een andere gemeente in Oost-Vlaanderen? Neem dan contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

Polyurethaan gietvloeren Gent | Naadloze wanden plaatsen Gent

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button