​PU-gietvloer in een betonlook


Home » PU-gietvloer in een betonlook

Wil jij een PU-gietvloer met betonlook laten plaatsen? Dat doet Gietvloeren Tom, gevestigd in Lochristi, nabij Gent, graag voor jou! Deze vloersoort is tegenwoordig erg populair. Dankzij de betonlook wordt een neutrale, maar toch stijlvolle uitstraling gecreëerd. Ontdek welke eigenschappen nog geassocieerd worden met dit type vloer.


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een PU-gietvloer in betonlook?

De prettige eigenschappen van een PU-gietvloer met betonlook

Ben jij op zoek naar een gietvloer met een betonlook? Dan is een gietvloer in polyurethaan de perfecte oplossing. Met een PU-gietvloer met betonlook haal je een stijlvolle afwerking in huis, met een natuurlijke, authentieke en rustgevende uitstraling. Je hebt de robuuste uitstraling van echt beton, in combinatie met de prettige eigenschappen van polyurethaan. We zetten de voordelen op een rij:

  • Naadloos: dit geeft de betonlook vloer een uniek ruimtelijk effect.
  • Kras- en slijtvast: een gietvloer in betonlook kan wel tegen een stootje.
  • Onderhoudsvriendelijk: reiniging en onderhoud kosten weinig tijd en inspanning.
  • Duurzaam: een gietvloer in betonlook is een prima langetermijninvestering dankzij de lange levensduur.
gietvloeren living

Laat je vloer door ons plaatsen

Gietvloeren Tom is gespecialiseerd in het aanleggen van een PU-gietvloer in betonlook, en is gevestigd in Lochristi, vlakbij Gent. Wil ook jij genieten van de positieve ervaring van een polurethaanvloer? Neem dan contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button