Witte gietvloer plaatsen in Lochristi


Home » Witte gietvloer plaatsen Lochristi

Wil je een witte gietvloer laten plaatsen in Lochristi? Dan kan je rekenen op Gietvloeren Tom. Dit type vloeren zijn omwille van de vele voordelen die ermee gepaard gaan erg populair geworden. Ze worden vaak geplaatst in bedrijven, garages, wachtzalen, maar ook in particuliere woningen.  


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een witte gietvloer laten plaatsen?

gietvloeren living

Laat een witte gietvloer plaatsen door ons

Gietvloeren zijn er in verschillende uitvoeringen. Laat je een witte gietvloer plaatsen in jouw huis in, dan haal je een stijlvolle vloer in huis, inclusief een natuurlijke uitstraling. Verder zijn er nog heel wat andere voordelen aan verbonden. De vloer is volledig naadloos, slijtvast en duurzaam. Bovendien heb je verschillende mogelijkheden bij ons. Als aannemer van gietvloeren bieden we namelijk verschillende materiaalsoorten aan. Zo kunnen we een vloercoating van epoxy bij jou leggen. Wil je meer een gietvloer met een betonlook? Dan is polyurethaan een meer geschikt materiaal voor jou! Hoe dan ook, wij komen graag tot bij jou om een witte gietvloer te plaatsen.

Contacteer ons voor meer informatie

Gietvloeren Tom is gespecialiseerd in het aanleggen van gietvloeren en gevestigd in Lochristi, vlakbij Gent. Wil jij een kleurrijke of juist een witte gietvloer laten plaatsen in Lochristi, Gent, of een andere gemeente in Oost-Vlaanderen? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be of bel naar +32 473 498 139.

 

 

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button