Witte gietvloer plaatsen in Lochristi


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Witte gietvloer plaatsen Lochristi

Je ziet steeds vaker gietvloeren in woningen en bedrijfspanden. Gietvloeren zijn gemaakt van een kunststofsoort die licht elastisch is. Dat maakt een gietvloer aangenaam en zacht om op te lopen. Een gietvloer kun je op vrijwel iedere ondergrond aanbrengen. Bovendien is een gietvloer makkelijk schoon te houden, stof en vuil krijgen geen kans omdat er immers geen naden zijn. Een gietvloer kan in vrijwel elke kleur aangebracht worden. Wil je bijvoorbeeld een witte gietvloer laten plaatsen in Lochristi, Gent of een andere gemeente in Oost-Vlaanderen? Gietvloeren Tom maakt graag jouw interieur inclusief, met een stijlvolle witte gietvloer.

Wil je een gietvloer in betonlook?

Laat een witte gietvloer plaatsen in Lochristi

Gietvloeren zijn er in verschillende uitvoeringen. Laat je een witte gietvloer plaatsen in jouw huis in Lochristi of omgeving, dan haal je een stijlvolle vloer in huis, inclusief een natuurlijke uitstraling. Qua voordelen van een gietvloer zijn denk je bijvoorbeeld aan:

  • Naadloos: daardoor geeft de gietvloer een uniek ruimtelijk effect.
  • Duurzaam: een gietvloer is een prima langetermijninvestering vanwege de lange levensduur.
  • Kras- en slijtvast: een gietvloer kan tegen een stootje.
  • Onderhoudsvriendelijk: reiniging en onderhoud zijn eenvoudig en kosten weinig tijd.
gietvloeren living
badkamer gietvloer

Moderne witte gietvloer

Een gietvloer kun je in vrijwel alle kleuren laten leggen, maar een witte gietvloer is een blijft een van de meest gewilde gietvloeren. De lichtheid van kleur versterkt het ruimtelijke en ontspannende effect. Zoek je een specialist die een witte gietvloer kan plaatsen in Lochristi, Gent of een andere gemeente in Oost-Vlaanderen? Gietvloeren Tom, dé gietvloer specialist in Lochristi heeft de passie, kennis en ervaring in huis om jouw droomvloer aan te leggen. Wij werken niet met tussenpersonen, dus je hebt van begin tot eind rechtstreeks contact met ons. Daardoor weet je op elk moment precies waar je aan toe bent.

Contacteer ons voor meer info

Gietvloeren Tom is gespecialiseerd in het aanleggen van gietvloeren en gevestigd in Lochristi, vlakbij Gent. Wil jij een kleurrijke of juist een witte gietvloer laten plaatsen in Lochristi, Gent, of een andere gemeente in Oost-Vlaanderen? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

Gietvloerrenovatie Gent | Vernieuwen van trappen Lochristi 

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button