Gietvloer in betonlook uit Lochristi


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Gietvloer betonlook Lochristi

Het gebruik van natuurlijke materialen zie je steeds vaker. Dat geldt ook voor vloeren, zoals te merken is aan de stijgende populariteit van de moderne gietvloer in betonlook. Wil jij een ruimte in jouw woning of bedrijfspand een stijlvolle upgrade geven? Zoek je hiervoor een specialist in het aanleggen van een gietvloer in betonlook in Lochristi, nabij Gent, of omgeving? Dan ben je bij Gietvloeren Tom, de gietvloer betonlook specialist in Lochristi aan het juiste adres.

Wil je een gietvloer in betonlook?

De eigenschappen van een gietvloer met betonlook van onze firma in Lochristi

Een gietvloer in betonlook doet een ruimte er groter en stijlvoller uitzien. Een gietvloer is namelijk geheel naadloos, waardoor deze één groot geheel vormt. De strak- en vlakheid van een gietvloer past in vrijwel elke interieurstijl en geeft een ruimtelijk effect. Een gietvloer in betonlook vergroot je woonplezier. Onze klanten zeggen regelmatig dat ze de strakke, moderne gietvloer in betonlook als rustgevend ervaren. Wil jij ook zo’n stijlvolle vloer in jouw woning of bedrijfspand? Gietvloeren Tom, gietvloer in betonlook-specialist in Lochristi, helpt je graag met jouw droomvloer.

De voordelen van een gietvloer in betonlook

Een gietvloer in betonlook is niet alleen prachtig om te zien, maar heeft nog veel meer voordelen. Duurzaamheid bijvoorbeeld: een gietvloer is een langetermijninvestering waar je jarenlang plezier van hebt. Ook wat betreft gebruiksvriendelijkheid zit je goed met een gietvloer: je loopt er prettig op en de vloer is makkelijk schoon te houden en te onderhouden.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

Daarbij heeft een moderne gietvloer in betonlook nog meer prettige eigenschappen:

  • Naadloos: dit geeft de betonlookvloer een uniek ruimtelijk effect.
  • Kras- en slijtvast: een gietvloer in betonlook kan tegen een stootje.
  • Onderhoudsvriendelijk: reiniging en onderhoud kosten weinig tijd en inspanning.
  • Duurzaam: een gietvloer in betonlook is een prima langetermijninvestering en heeft een lange levensduur.

Moderne gietvloer in betonlook

Dé specialist in het aanleggen van een moderne gietvloer in betonlook vind je in Lochristi, vlakbij Gent. Gietvloeren Tom, betonlookvloer specialist in Lochristi heeft de passie, kennis en ervaring in huis om jouw droomvloer aan te leggen, en dit zowel in bestaande als in nieuwbouwprojecten. Wij werken niet met tussenpersonen dus je hebt van begin tot eind rechtstreeks contact met ons, zodat je elk moment precies weet waar je aan toe bent.

Neem contact op en ontdek alle mogelijkheden

Wil jij een moderne gietvloer in betonlook, en woon je in Gent of directe omgeving? Gietvloeren Tom, gietvloer betonlook specialist in Lochristi legt exclusieve gietvloeren aan in heel Oost-Vlaanderen. Heb je hier vragen over? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

Duurzame vloer laten plaatsen Oost-vlaanderen | Nieuwbouw gietvloer plaatsen Gent

Vul hier het contact formulier in

Bel nu
Route