Gietvloer in betonlook in regio Gent


Home » Gietvloer betonlook Gent

​Ben je geïnteresseerd in een gietvloer met een moderne betonlook in de omgeving van Gent? Dan kan je terecht bij Gietvloeren Tom, in Lochristi. Dit type vloer is de laatste erg populair dankzij de vele voordelen die eraan verbonden zijn. Als specialist zorgen wij graag voor de perfecte gietvloer met een betonlook in jouw woning!


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een gietvloer in betonlook?

De eigenschappen van een gietvloer met betonlook van onze firma

Een gietvloer met een betonlook doet een ruimte er groter en stijlvoller uitzien. Een gietvloer is namelijk geheel naadloos, waardoor deze één groot geheel vormt. De strak- en vlakheid van een gietvloer past in vrijwel elke interieurstijl en geeft een ruimtelijk effect. Een gietvloer in betonlook vergroot je woonplezier. Onze klanten zeggen regelmatig dat ze de strakke, moderne gietvloer in betonlook als rustgevend ervaren. Om die reden is een moderne gietvloet met een betonlook bijvoorbeeld perfect als vloer in praktijkruimtes. Wil jij ook zo’n stijlvolle vloer in jouw woning of bedrijfspand? Gietvloeren Tom, jouw aannemer voor gietvloeren, helpt je graag met jouw droomvloer.

gietvloeren living
badkamer gietvloer

De voordelen van een gietvloer in betonlook

Een gietvloer in betonlook oogt niet erg mooi, maar heeft nog veel meer voordelen. Een gietvloer is erg duurzaam, waardoor je er nog jarenlang van geniet. Ook wat betreft gebruiksvriendelijkheid zit je goed met een gietvloer: je loopt er prettig op en de vloer is makkelijk schoon te houden en te onderhouden. Tenslotte is een gietvloer in polyurethaan, of een PU-gietvloer met een betonlook, ook volledig naadloos én slijt- en krasvast.

Neem contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden

Wil jij een moderne gietvloer in betonlook laten plaatsen? Dan komt ons bedrijf graag bij u langs. Of u nu een gietvloer wilt laten plaatsen in een nieuwbouw– of renovatieproject, wij zorgen voor een oplossing op maat. Onze specialist komt bij jou langs om alle wensen te overlopen en alles grondig op te meten. Op basis van dit bezoek bezorgen we jou een offerte op maat. Zit je toch nog met enkele vragen? Neem contact met ons op! Wij voorzien je van alle nodige informatie. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button