Nieuwbouw gietvloer plaatsen in Gent


Duidelijke communicatie

Zonder tussenpersonen

Geen breekwerk nodig

Home » Nieuwbouw gietvloer plaatsen Gent

In nieuwbouwwoningen zie je dat steeds meer mensen ervoor kiezen om gietvloeren te laten plaatsen. Gietvloeren zijn enorm populair, omdat ze sterk bijdragen aan een een stijlvolle of zelfs chique uitstraling. Wil jij jouw woning of bedrijfspand een stijlvolle upgrade geven? En zoek je hiervoor een specialist om in je bestaande of nieuwbouwwoning een gietvloer te plaatsen in Gent of omgeving? Gietvloeren Tom, gevestigd in Lochristi, vlakbij Gent, heeft de kennis, ervaring en vaardigheden om in jouw woning een exclusieve gietvloer te plaatsen.

Wil je een gietvloer in betonlook?

De voordelen van een nieuwbouw gietvloer in Gent

Of je nu in een bestaande woning of in nieuwbouw een gietvloer wil plaatsen, in Gent of omgeving is dat geen probleem, want Gietvloeren Tom staat voor je klaar. Een gietvloer is stijlvol en geeft een natuurlijke en rustgevende uitstraling. Daarbij heeft een moderne gietvloer nog meer prettige eigenschappen:

  • Ruimtelijk: een gietvloer laat vrijwel elke ruimte groter lijken, inclusief de trap! Een gietvloer is namelijk volledig naadloos, wat een merkbaar ruimtelijk effect geeft.
  • Sterk: een gietvloer is in hoge mate kras- en slijtvast. Intensief gebruik in een druk huishouden is geen enkel probleem voor de gietvloer. Ook ideaal voor praktijkruimtes, winkels en andere bedrijfsruimtes.
  • Onderhoudsvriendelijk: reiniging en onderhoud van een gietvloer kosten weinig tijd en moeite.
  • Duurzaam: een gietvloer is een prima langetermijninvestering, door de lange levensduur van 10 à 15 jaar, soms zelfs langer.
gietvloeren living
badkamer gietvloer

Moderne gietvloer in Gent

Nieuwbouw verdient een stijlvolle gietvloer. Een gietvloer plaatsen is precisiewerk dat je niet zomaar even doet. Wil jij in een bestaande woning of nieuwbouw een gietvloer laten plaatsen, in Gent of omgeving? Dé vakman voor het aanleggen van gietvloeren vind je in Lochristi, vlakbij Gent. Gietvloeren Tom werkt niet met tussenpersonen. Dat betekent dat je altijd rechtstreeks contact met ons hebt en op elk moment precies weet waar je aan toe bent.

Neem contact op!

Ben jij op zoek naar een specialist om in je bestaande woning of nieuwbouw een gietvloer te laten plaatsen in Gent of omgeving? Heb je hier vragen over of wil je informatie? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Ook interessant:

Gietvloer op een trap Gent | Epoxy betonvloeren plaatsen Gent

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button