Een gietvloer plaatsen in je nieuwbouw in Gent


Home » Nieuwbouw gietvloer plaatsen Gent

Heb jij een nieuwbouw en wil je graag een gietvloer laten plaatsen in Gent of omgeving? Gietvloeren Tom komt graag bij jou langs. Je keuze is zeker begrijpelijk. Gietvloeren zijn enorm populair, omdat ze sterk bijdragen aan een een stijlvolle, chique uitstraling. Verder zijn er heel wat andere voordelen verbonden aan dit type vloer, zeker wanneer je het leggen overlaat aan ons bedrijf uit Lochristi, nabij Gent.


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je een gietvloer laten plaatsen in je nieuwbouw?

badkamer gietvloer

De voordelen van een gietvloer voor je nieuwbouw

Of je nu in een nieuwbouw een gietvloer wil plaatsen of een gietvloerrenovatie wilt laten uitvoeren, wij komen bij je langs. Een gietvloer is stijlvol en geeft een natuurlijke en rustgevende uitstraling. Daarbij heeft een moderne gietvloer nog meer prettige eigenschappen:

  • Ruimtelijk: een gietvloer laat vrijwel elke ruimte groter lijken, inclusief de trap! Een gietvloer is namelijk volledig naadloos, wat een merkbaar ruimtelijk effect geeft.
  • Sterk: een gietvloer is in hoge mate kras- en slijtvast. Intensief gebruik in een druk huishouden is geen enkel probleem voor de gietvloer. Ook ideaal voor praktijkruimtes, winkels en andere bedrijfsruimtes.
  • Onderhoudsvriendelijk: reiniging en onderhoud van een gietvloer kosten weinig tijd en moeite.
  • Duurzaam: een gietvloer is een prima langetermijninvestering, door de lange levensduur van 10 à 15 jaar, soms zelfs langer.

Ten slotte is een gietvloer ook uv-bestendig. Dat wil zeggen dat zelfs bij veel blootstelling aan zonlicht, deze nog steeds niet zal verkleuren.

Neem contact op met ons

Ben jij op zoek naar een specialist om in je bestaande woning of nieuwbouw een gietvloer te laten plaatsen? Heb je hier vragen over of wil je informatie? Neem contact met ons op! We bespreken graag alle mogelijkheden met je. Stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be, of bel naar +32 473 498 139.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button