Een uv-bestendige gietvloer


Home » uv-bestendige gietvloer

Wil je een uv-bestendige gietvloer laten plaatsen? Gietvloeren Tom, gevestigd in Lochristi, komt bij je langs. Wij bieden verschillende materialen aan en komen langs bij particulieren en ondernemers. We zorgen keer op keer voor de perfecte UV-bestendige gietvloer aangepast op jouw situatie.


Geen breekwerk nodig

Zonder tussenpersonen

Duidelijke communicatie


Wil je uv-bestendige gietvloer?

badkamer gietvloer

Geen verkleuringen dankzij een UV-bestendige gietvloer

Indien je vloer niet uv-bestendig is, kan deze na verloop van tijd beginnen te verkleuren. Dat oogt natuurlijk niet erg mooi, zeker wanneer bepaalde delen wel verkleuren en andere niet. Als je een uv-bestendige gietvloer zoekt, is polyurethaan het beste materiaal. Dit type gietvloer komt standaard met een uv-bestendige laag en is daardoor een erg duurzaam materiaal voor je vloer. Naast het type materiaal speelt ook de kleur een grote rol. Vloeren met een rode, blauwe of grijze tint zijn bijvoorbeeld gevoeliger voor zonlicht, dan een witte gietvloer. Zit je toch met verkleuring op je vloer? Dan kan dat relatief snel opgelost worden met een gietvloerrenovatie.

Kies voor een vloer die niet verkleurt

Als aannemer van gietvloeren komen we graag bij jou langs om je te voorzien van de perfecte uv-bestendige gietvloer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wens je meer informatie over de prijs? Bel gerust naar +32 473 498 139 of stuur een e-mail naar info@gietvloerentom.be en ontvang een offerte op maat.

Vul hier het contact formulier in

Call Now Button